Spring naar inhoud
Home
columns
Vertraging
Afgevuld
Overvloed
Zevenbladverlangen
Eten met aandacht
journalistiek
Eekhoorntjesbrood, koning der boleten
Stadslandbouw: Utopia van de koude grond?
Voedsel op drift
agenda
op het menu
smaakmakers
Confit d’oignons à l’orange
Ketchup
Ketchup van abrikoos en zongedroogde tomaat
Romige noten-pittencrème
Simpele pindasaus
Tahin met yoghurt
Relish van kerstomaatjes en ui
Pesto van zevenblad
lente
lunch & tussendoortjes
Smoothie met gember en sterrenkers
Hartige mini-brioches
salades
Salade met twee soorten lof
Tabouleh van bulgur met groene asperges
Salade van boekweit en waterkers
Salade met zevenblad en paardensla
voorgerechten
Quenelles van kikkererwten met spinazie
soepen
Frisse soep van spinazie, appel en citroen
bijgerechten
Gierst met gedroogde abrikozen
Stamppotje van quinoa, aardappel en zevenblad
hoofdgerechten
Adukibonen met rozijnen en amandelen
Coulibiac met romige noten-pittencrème
Een soort gado-gado met pindasaus
nagerechten
Chocomousse met zijdetofu
zomer
salades
Auberginesalade met citroen en kappertjes
Salade met sperziebonen en thijm
voorgerechten
Tomatentaart met IJsseldalspelt
bijgerechten
Crackers van kikkererwten met sesamzaad
hoofdgerechten
Courgettesaus met ricotta en citroen
Tomatentaart met rode pesto en mozzarella
nagerechten
Franse rabarbertaart
Snelle pruimentaart met reine claudes
herfst
salades
Koerdische bloemkoolsalade
Salade van roodlof, venkel en vijgen
Snelle salade met Chinese kool
Salade van boterbonen en groene kruiden
voorgerechten
Paté van borlottibonen met gebakken appel
soepen
Rauwe pompoensoep met maïs en bosui
Soep van pompoen met geroosterde paprika
Soep van aardpeer en venkel
bijgerechten
Gratin met koolrabi
Paté van rode linzen en tamme kastanjes
Quinoa met preiringetjes
Spekbonen met verse boemboe
hoofdgerechten
Hartige taart met eekhoorntjesbrood
Hutspot van snijbiet, zoete aardappel en berglinzen
Kleurig bord met linzen, knolselderij & zoete aardappel
Spinazietaart met nootmuskaat
Venkel met ricotta & hazelnoten
nagerechten
Anna’s Walnotentaart
Citroen-roompotjes
Wortel-pastinaakcake
koek
Choc-chip-cookies
winter
kerst
Kerststol
salades
Salade met veldsla, raketsla en hazelnoten
Salade van peterseliewortel met kokos
Salade van rode kool met duindoornsiroop
Salade met rode biet en witlof
Salade van groene kool en prei
voorgerechten
Amuse van aardpeermousse
soepen
Portugese boerenkoolsoep
Witlofsoep
Houthakkerssoep met berglinzen
bijgerechten
Stoofje van rodekool en wortel
Compote van stoofpeer en cranberry
Kikkererwtenpaté met salie en citroenmelisse
Pittige wortelpaté
Puree van pastinaak en knolselderij
hoofdgerechten
Coulibiac met romige pitten-notencrème
Curry van aardpeer en rode linzen
Herderspastei
Pastei met overgebleven groenten
Taart met knolselderij, zwarte bonen en gember
Risotto van gort met paddenstoelen
Gratin van aardappel en spruitjes
Penne met groene kool, citroen en geitenkaas
nagerechten
Pastinaakcrème
Crumble met appel en havermout
Oostenrijkse kwarktaart
Cranberry-perentaart
over ons
vuur
bronnen
filmpjes en links
contact
salades
Reacties zijn gesloten.
Zoeken naar:
Meest recente berichten
Zonzin
Vertraging
Utopie van de koude grond? Over stadslandbouw
Table d’hôtes, huiselijk en gezellig uit eten
NIEUW! Eet mee aan onze table d’hôtes
De Eerlijke Tafel
Elze Boshart
E: info@eerlijketafel.nl
T: 06 51 18 57 45