op het menu

NIEUW! Kookcursus ‘Geniet elke dag van lekker eten’

Start: najaar 2012 in Zutphen

Zou je best wat vaker vegetarisch willen koken, maar heb je last van het lege-plek-syndroom? Of heb je behoefte aan meer variatie?

In het najaar van 2012 start de Eerlijke Tafel met een kookcursus. In zeven lessen leer je een aantal lekkere en gemakkelijke maaltijden voor jou en je gezin te koken.

Vijf keer een menu voor door de week, klaar binnen 45 minuten. Eén keer lekker koken met/voor kinderen en tot slot een wat uitgebreider menu voor een feestelijke zondagse maaltijd.

In augustus is bekend waar en wanneer de cursus zal plaatsvinden. Dan weet ik ook een prijs.

Heb je interesse? Dan kun je je alvast vrijblijvend aanmelden.

 

Brunch op zondag

Verhalenverteller Hannafloor de Roos

Op zondagen in herfst en winter verzorgt de Eerlijke Tafel in een sfeervolle Zutphense huiskamer een brunch voor maximaal 12 amis de table. Tijd om samen met anderen te genieten van met zorg bereid eten, onverwachte ontmoetingen. En niet te vergeten voedsel voor de ziel, in de gedaante van een verhaal, poëzie of muziek.

 

 

 

(foto Monique Vaessen)

Wat kun je verwachten? Vanaf 11.30 serveren we een heerlijke eerlijke brunch.

Het menu kan bijvoorbeeld zijn:
o Prosecco of alcoholvrije bubbels met chips van zoete aardappelen
o Soep van aardpeer en venkel
o Paddestoelentaart met eekhoorntjesbrood, gratin van aardappel en spruiten
o Salade van andijvie en roodlof met maanzaad
o Huisgemaakt brood met humus van rode bieten en paprika-walnoottapenade
o Wijn, bronwater of vruchtensap naar keuze
o Pastinaakcrème met rozenbotttelsaus, vijgentaart met room
o Thee, koffie of eikeltjeskoffie met schuim

Al het eten en drinken is vegetarisch en van biologische kwaliteit. Eet je liever veganistisch, dan houd ik daar rekening mee.

de Eerlijke Tafel komt naar je toe

Een diner of brunch voor een groep vrienden, collega’s, familie? Een netwerkbijeenkomst of brainstorm? De Eerlijke Tafel zorgt dan graag voor eten dat de tongen los maakt. Wij stemmen het menu af op je wensen en werken dus niet met een standaardmenukaart.

Heb je een feestje of een aangeklede borrel? Wij verzorgen graag verrassende hapjes, die net ven spannender zijn dan het standaard blokje kaas.

Smaakmakers & Broodversierders

Maak je eigen Chutneys, Ketchup, Piccalily, Marinades, Pesto’s, Humus en Vega-Broodversierders.

Smaakmakers worden ook wel condimenten genoemd. Een lik ketchup, een lepel pittige piccalilly, zoetzure chutney. Ze geven kleur, geur en smaak aan je eten. Zo wordt je maaltijd een feestje. Je kunt natuurlijk een pot chutney of pesto kopen. Je kunt ze ook zelf maken. Dat geldt ook voor heerlijk eerlijke broodversiering.
In deze workshop kiezen we een smaakmaker die bij het seizoen past en gaan die samen maken.

Zwanger en daarna

Begin met bio-vegakoken tijdens je zwangerschap en kook de lekkerste volwaardige maaltijden voor jezelf en je baby. Kom met minimaal vier zwangere vriendinnen en kies voor het Eerlijke Tafel-verwenarrangement.
Dit bestaat uit een uitgebreide kookworkshop plus maaltijd, een map vol wetenswaardigheden over voeding en recepten, een heerlijke ayurvedische massage en een overnachting met ontbijt op een prachtige plek in de gezellige Zutphense binnenstad.

Koken uit de kast

Ik kom bij je thuis en samen koken we een verrassende maaltijd zonder boodschappen te doen.

 

Reacties zijn gesloten.