vuur


De Eerlijke Tafel is bedacht door Elze Boshart. Lekker koken met nét dat beetje extra, dat is voor mij iedere dag opnieuw de uitdaging.
Lekker koken kon ik al, de afgelopen jaren merkte ik dat ik ‘als vanzelf’ steeds vaker vegetarisch kookte. En oeps, ook weleens per ongeluk veganistisch.

Nadat ik alle vegaburgers weleens geprobeerd had begon het echte koken. Geen vleesvervangers, wel heerlijk eerlijk eten. Met biologische groenten, veel verse kruiden, rijke specerijen, peulvruchten, paddestoelen, noten. En af en toe ook kaas, tofu, eieren, room.

Ik vind het fijn om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van eten dat de aarde niet belast en dieren dier laat zijn. Regelmatig vind je op deze site nieuwe recepten, beproefd in eigen keuken & gezin.

Je kunt bij mij leren om de lekkerste smaakmakers en broodversiering zelf te maken en je kunt van me leren om met wat flair de dagelijkse kost lekkerder te maken. Workshops rond een thema verzorg ik op aanvraag. Ik geef graag kookdemonstraties en proeverijen, omdat het zien, horen, ruiken en proeven nou eenmaal bij eten hoort!

De Eerlijke Tafel is voortdurend in ontwikkeling. In 2012 volgde ik de cursus ‘Natuurvoeding in een Notendop’ op de Kraaybeekerhof. Vanaf februari 2013 leer ik nóg beter koken aan de Groene Kookacademie. Ondertussen leg ik me steeds meer toe op het schrijven over koken & eten. Bij Onno Kleyn volg ik najaar 2012 de cursus Culinair en Wijnschrijven.

 

 

Reacties zijn gesloten.