Table d’hôtes, huiselijk en gezellig uit eten

De gasten aan de donderdagse table d’hôtes aten gisteren een maaltijd die losjes was geïnspireerd op de smaken uit het Midden-Oosten. Met een uitstapje naar Zuid-Amerika. De goed gevulde schalen zorgden voor goed gevulde magen, ook bij de drie kinderen in het gezelschap.

Direct bij binnenkomst was er wat geroosterd pitabrood dat gedipt werd in tahin-yoghurtsaus. Daarna volgden een gratin met koolrabi, Koerdische bloemkoolsalade, quinoa met prei, in tomatensaus gestoofde aubergine en een salade van veldsla met roodlof.

Bij de thee waren er bonbonnetjes van rauwe chocola, vers van Divine Herbal Chocolats op de biologische markt in Zutphen.

Krijg je al trek? Eet dan volgende week met ons mee. Je bent van harte welkom!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.