NIEUW! Eet mee aan onze table d’hôtes

Elke donderdag serveert de Eerlijke Tafel in huiselijke kring een aangeklede maaltijd. Met groenten van het seizoen en wat er verder voor handen is kook ik net iets uitgebreider en -hopelijk- spannender dan de standaard doordeweekse hap. De maaltijd bestaat altijd uit een hoofdgerecht en een salade, aangevuld met toepasselijke bijgerechten. Een dessert en koffie en thee horen erbij.

Er is plek voor maximaal vier gasten. De prijs is 15,- per persoon, voor kinderen tot 12 jaar 10,-. We eten tussen 18.00 en 19.00. Of je nou alleen komt, met een vriend of vriendin, of met je gezin, je bent van harte welkom!

Reserveren kan nu. Stuur een mail of bel 06 51 18 57 45

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.