Eerlijke lunch voor musici

Zondag 14 oktober organiseert de Zutphense gambaspeler Marike Tuin een samenspeeldag viola da gamba. Twaalf viola da gambaspelers komen die dag hun vaardigheden polijsten en vooral samen muziek maken.
De lunchpauze brengen de musici door aan de Eerlijke Tafel, waar een harmonieuze plantaardige lunch op het menu staat.

En wat gaan zij eten? Als prelude is er pompoensoep met geroosterde paprika, begeleid door brood van bio-bakker de Driekant met pittige wortelpaté en romige pitten-notencrème. Dan een andante van hartige taart met eekhoorntjesbrood. Daarbij komt ad libitum een salade van witlof, bieten en wortel. Al fine is er tarte tatin met koffie of thee.

Of de musici daarna nog gaan spelen is even afwachten…
 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.